Spring naar content

VACATURE: Begeleider B

Omnizorg is een bijzonder pand in het centrum van Apeldoorn waar 3 organisaties (Tactus, RIWIS en Iriszorg) samenkomen. We zetten ons in voor rehabilitatie en herstel van dak- en thuislozen met verslavings en- of psychiatrische problematiek. Bij Omnizorg komen mensen in contact met lotgenoten en ondersteunen we ze in het opbouwen van vaardigheden en zelfvertrouwen. We werken vanuit de methodiek krachtwerk. Normalisering, uitgaan van mogelijkheden en rehabilitatie vormen hierin de basis van ons werk.

Omnizorg is een 24-uurs setting waarin verschillende teams samenwerken om de optimale zorg aan onze cliënten te leveren. Denk hierbij aan het bieden van onderdak, persoonlijk herstel, activering, verpleging en verzorging, verslavingsbehandeling en veiligheid.

De functie
Als begeleider werk je samen met meerdere collega’s per dienst. Samen met je collega’s zorg je voor een veilig en gezond leefklimaat voor onze cliënten. Je hebt een eigen caseload met cliënten waarbij je betrokken bent. Met de cliënt kijk je naar wat zijn/haar wensen en krachten zijn en werk je aan herstel. Met je collega’s en de cliënt stel je een zorgplan op waarin de wensen en doelen van je cliënt worden beschreven. Jaarlijks evalueer je deze doelen met je cliënt en stel je waar nodig het zorgplan bij.

Meer weten over deze uitdagende functie?

Lees snel verder op de website van RIWIS>>