Spring naar content

Winterkaravaan - Kerst- en Nieuwjaarskaarten

Binnen Omnizorg waren wij verantwoordelijk voor het verzorgen van kerst- en nieuwjaarskaarten voor kwetsbare mensen zodat zij een warme kerstgroet zouden krijgen tijdens deze al bijzondere feestdagen.

De kerstkaarten zijn gemaakt door diverse doelgroepen;

  • leerlingen van het ROC Aventus,
  • Zorggroep Atlant locatie Markenhaven,
  • praktijkschool de Boog, het Maashuis,
  • kinderopvang Chericha,
  • cliënten en medewerkers van Omnizorg.

Boven onze verwachting hebben we bijna 300 kaarten bij elkaar verzameld!

De kaarten zagen er prachtig uit, en er waren zelfs kinderen van 3 jaar die kaartjes hadden gemaakt. Ook zijn we een ochtend bij Atlant Zorggroep geweest om samen met cliënten kaartjes te maken. En hebben we met onze cliënten en medewerkers binnen Omnizorg kaarten gemaakt.

Nadat we alle kaarten verzameld hebben zijn deze door ons voorzien van een sfeerlichtje zodat een ieder in deze donkere dagen voor kerstmis naast de warme kerstgroet ook een lichtpuntje mocht ontvangen.

De kaarten zijn afgegeven bij de Herberg, Wijksteunpunten Zuid, Atlant Zorggroep – Ouderenzorg / Eenzame ouderen. Zij hebben er zorg voor gedragen dat de gemaakte kaarten bij de kwetsbare doelgroepen terecht zijn gekomen.

Het was een enorm leuk project, en we hopen dan ook dat een ieder heeft genoten van de warme kerstgroet en het lichtpuntje!

José en Simone – Omnizorg Apeldoorn