Spring naar content

Nieuws

Heb jij zin in een pittige en uitdagende baan als verpleegkundige in de verslavingszorg? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Ga aan de slag als verpleegkundige bij Omnizorg en ga werken met mensen met een verslaving of psychiatrische problematiek die dak- of thuisloos zijn geraakt.

Lees meer

Omnizorg is een bijzonder pand in het centrum van Apeldoorn waar 3 organisaties (Tactus, RIWIS en Iriszorg) samenkomen. We zetten ons in voor rehabilitatie en herstel van dak- en thuislozen met verslavings en- of psychiatrische problematiek. Bij Omnizorg komen mensen...

Lees meer

Als persoonlijk begeleider werk je samen met meerdere collega’s per dienst. Samen met je collega’s zorg je voor een veilig en gezond leefklimaat voor onze cliënten. Als begeleider heb jij een eigen caseload met cliënten waarbij je betrokken bent. Met de cliënt kijk je naar wat zijn/haar wensen en krachten zijn en werk je aan herstel.

Lees meer

In een tijd dat kwetsbare Apeldoorners nog kwetsbaarder zijn als voorheen, besloten Omnizorg, Theater Orpheus, Aventus en Stimenz de handen in een te slaan. Met financiële steun van de Gemeente Apeldoorn zorgden zij donderdag dat ruim 150 Apeldoorners konden genieten...

Lees meer

Samen koken om de sociale cohesie onder inwoners van Apeldoorn te vergroten.

Lees meer

In het kader van het project Winterkaravaan binnen de gemeente Apeldoorn heeft Omnizorg het onderdeel kerstkaarten met enthousiasme opgepakt.

Lees meer

We vragen onze cliënten en bezoekers naast de door de RIVM geadviseerde voorzorgsmaatregelen het volgende in acht nemen...

Lees meer

Als je geen verblijfplaats hebt is ‘thuis blijven’ tijdens de coronapandemie geen optie. In de opvang van Omnizorg kunnen daklozen terecht voor een bed, douche en maaltijd.

Lees meer

De kringloopwinkel Old & New Good Betsy aan de Perkhof 4 in Apeldoorn heeft ons erg geholpen met servies voor onze bewoners.

Lees meer