Spring naar content

Omnizorg is uitgeroepen tot World-class Workplace 2024-2025!

We maken met veel genoegen bekend dat Omnizorg is onderscheiden als World-class Workplace 2024-2025. Dankzij de positieve feedback van onze medewerkers hebben we deze prachtige onderscheiding ontvangen voor goed werkgeverschap.

Feedbackpartner Effectory kent het label toe organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Het onderstreept dat we toegewijd zijn aan onze mensen. We blijven de feedback van onze medewerkers gebruiken om goed te luisteren, te leren en onze organisatie te blijven verbeteren.

Het label dragen wij met trots, omdat wij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken

Ronald Kemp, manager Omnizorg

5 Highlights uit het onderzoek

Omnizorg medewerkers:

  • zijn trots op het werk dat ze doen
  • hebben plezier in het werk
  • waarderen de onderlinge samenwerking
  • zijn enthousiast over hun baan
  • zijn tevreden met de invloed op ze op het rooster hebben

En: 87% van de medewerkers ervaart de werkdruk precies goed.

Over World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers.

Werken bij Omnizorg?

Ben je nieuwsgierig naar Omnizorg als werkgever? Bekijk dan de vacatures: