Spring naar content

Omnizorg wasserette

Kan je niet (meer) zelf je was verzorgen of heb je als bedrijf geen was- en/of strijkmogelijkheden? Breng het bij de wasserette van Omnizorg en je krijgt het snel en netjes weer terug!

Onze wasserette is een professionele service-wasserette die wast voor WMO-klanten van de gemeente Apeldoorn, particulieren en bedrijven. Wij zorgen voor een nette en schone was. Onze Miele wasmachines hebben uitgekiende wasprogramma’s voor alle textielsoorten. Wij hebben wasmachines voor zowel kleine als grote wasjes. 

Kleding, tafellinnen, beddengoed, gordijnen, kussens, slaapzakken, matrashoezen, waterbedhoezen, dekens (ook wol), overalls en sportkleding zijn bij ons in goede handen.

Wij bezorgen en halen jouw was in overleg. De haal- en bezorgservice is actief van maandag tot en met donderdag. Je kunt je was natuurlijk ook zelf brengen.

Kosten en voorwaarden

Contact

Ingang wasserette aan de achterzijde Omnizorg, tegenover de Korte Kanaalstraat 4, Apeldoorn.

Openingstijden wasserette: maandag t/m donderdag van 08.00 tot 16.00 uur.
Email: wasserette@omnizorg-apeldoorn.nl
Telefonisch bereikbaar: maandag t/m donderdag van 08.30 tot 12.00 uur, op tel.nr.: 055 526 95 10, optie 4. Bij geen gehoor hebben wij een voicemail; hier kun je je naam en telefoonnummer achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Activiteiten Wij bieden onze cliënten verschillende activiteiten. Vaak staan lichamelijke en/of geestelijke belemmeringen werkhervatting in de weg. We hopen dat deze activiteiten hen helpt om weer onderdeel uit te maken van de maatschappij. Het is een essentieel onderdeel op hun…

Lees meer