Spring naar content

Omnizorg wasserette

Kan je niet (meer) zelf je was verzorgen of heb je als bedrijf geen was- en/of strijkmogelijkheden? Breng het bij de wasserette van Omnizorg en je krijgt het snel en netjes weer terug!

Onze wasserette is een professionele service-wasserette die wast voor WMO-klanten van de gemeente Apeldoorn en bedrijven. Wij zorgen voor een nette en schone was. Onze Miele wasmachines hebben uitgekiende wasprogramma’s voor alle textielsoorten. Wij hebben wasmachines voor zowel kleine als grote wasjes. 

Kleding, tafellinnen, beddengoed, gordijnen, kussens, slaapzakken, matrashoezen, waterbedhoezen, dekens (ook wol), overalls en sportkleding zijn bij ons in goede handen.

Wij bezorgen en halen jouw was in overleg.

Contact

Ingang: Korte Kanaalstraat, Apeldoorn
Email: wasserette@omnizorg-apeldoorn.nl
Van maandag tot donderdag zijn wij van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op tel.nr: 055 526 95 10. Op vrijdag van 08.30 tot 10.30 uur. Bij geen gehoor hebben wij een voicemail optie; hier kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Folders

Wasserette WMO-cliënten
Activiteiten Wij bieden onze cliënten verschillende activiteiten. Vaak staan lichamelijke en/of geestelijke belemmeringen werkhervatting in de weg. We hopen dat…

Lees meer