Spring naar content

Stageplekken Omnizorg Apeldoorn 2022-2023

Ben jij goed in snel schakelen en flexibel ingesteld? Sta je stevig in je schoenen en weet jij het verschil te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Omnizorg is gehuisvest in een bijzonder pand in het centrum van Apeldoorn waar 3 organisaties (Tactus, RIWIS en Iriszorg) samenkomen. We zetten ons in voor rehabilitatie en herstel van dak- en thuislozen met verslavings en- of psychiatrische problematiek. Bij Omnizorg komen mensen in contact met lotgenoten en ondersteunen we ze in het opbouwen van vaardigheden en zelfvertrouwen. We werken vanuit de methodiek krachtwerk. Normalisering, uitgaan van mogelijkheden en rehabilitatie vormen hierin de basis van ons werk.

Omnizorg is een 24-uurs setting waarin verschillende teams samenwerken om de optimale zorg aan onze cliënten te leveren. Denk hierbij aan het bieden van onderdak, persoonlijk herstel, activering, verpleging en verzorging, verslavingsbehandeling en veiligheid.

Voor het schooljaar 2022-2023 hebben wij 3 stageplekken beschikbaar voor de duur van een schooljaar, waarbij je minimaal 24 uur per week komt stagelopen. We zijn op zoek naar 2 stagiaires maatschappelijke zorg niveau 4 en één stagiaire MBO-V. Je komt te werken in het team wonen, team dag-en nachtopvang of op onze medische zorg-unit.

Tijdens je stage:

  • Werk je samen met de cliënt aan het vergroten van de eigen regie en herstel onder aansturing van een senior, een cliëntmanager en behandelaren
  • Weet je om te gaan met crisissituaties, hierin kun je snel handelen en schakelen
  • Werk je nauw en actief samen met je collega’s zowel intern als extern en behoud je contact met elkaar

Dit bieden wij:

  • Een uitdagende stageplek in een enthousiast team
  • Stagevergoeding
  • De mogelijkheid tot interne training/scholing

Interesse?

Heb jij interesse in of vragen over de stageplekken bij Omnizorg? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met: Susanne Kogelman (senior opvang) 06-22701628 of Danielle Kuiper (senior medische zorg-unit) 06-23698822. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je CV en motivatiebrief naar skogelman@omnizorg-apeldoorn.nl.